Super Space Cab

In ander nieuws..

Arrow down Lees verder

TB TTS introduceert speciale Used editie DAF XF480

Op de website van TTM.nl hebben ze een leuk stuk geschreven over onze speciale Used editie DAF XF480. Dit kun je hieronder lezen:

DAF Trucks dealer Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service (TB TTS) is Used Truck Dealer 2020 en dat viert de truckdealer met een speciale versie van een gebruikte XF, de #2.

De #2 Edition is een DAF XF van de Pure Excellence Generatie oftewel Euro 6 Type 2.

Met de #2 Edition wil TB TTS  deze DAF letterlijk een tweede leven geven. De stijlvolle striping maakt meteen duidelijk dat om een Nederlandse truck gaat; en het is een knipoog naar de demo striping van vroeger. Het onderscheidende ontwerp wordt ondersteund door speciaal gespoten velgen. Een ander hoogtepunt is het interieur van de #2 Edition. Het interieur is onder andere voorzien van een Xtra comfort matras, Adaptive Cruise Control en een Luxury Air chauffeursstoel.

En ook op de website van Transport-online hebben ze TB Used Trucks eervol vermeld. Lees hieronder meer: 

TB TTS introduceert DAF XF480 #2

BREDA - Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service introduceert de DAF XF480 #2. De #2 Edition is een DAF XF van de Pure Excellence Generatie oftewel Euro 6 Type 2. Dit jaar is van Tilburg Bastianen Truck & Trailer Service Used Truck Dealer 2020 geworden en dat willen wij vieren met een speciale editie van een gebruikte XF.

Deze Used Truck hebben al een beetje ervaring, zijn nog in een hele goede staat en vooral compleet uitgerust. Dit maakt het ook voor de chauffeur aantrekkelijk. 

Met de #2 Edition willen wij deze DAF letterlijk een Second Life geven. De stijlvolle striping maken meteen duidelijk dat het gaat om een Nederlandse truck gaat en een knipoog naar de demo striping van vroeger. Het onderscheidende ontwerp wordt ondersteund door speciaal gespoten velgen. Een ander hoogtepunt is het interieur van de #2 Edition. Het interieur is onder andere voorzien van een Xtra comfort matras, Adaptive Cruise Control en een Luxury Air chauffeursstoel.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in de special edition van de DAF XF480 Super Space Cab? Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
CAPTCHA