DAF

Operationele lease

Zorgeloos leasen

Arrow down Lees verder

Operationele lease

 

In het geval van operationele lease koopt u niet de truck of trailer, maar koopt u het gebruik van de truck voor een vastgestelde periode. U hoeft zich geen zorgen te maken over restwaarden, omdat PACCAR Financial aan het einde van de leaseperiode verantwoordelijk is voor het voertuig. U kunt diverse opties in uw leasecontract opnemen. Op deze manier investeert u in uw bedrijf, terwijl u de betalingen en risico's beperkt. PACCAR Financial draagt de risico's van restwaarde en economische veroudering, en zorgt bovendien voor afvoer. Operationele lease wordt fiscaal behandeld als “off-balance” (niet opgevoerd op de balans). De volledige leasetermijnen komen ten laste van uw Winst- en verliesrekening, waardoor deze constructie vaak leidt tot betere financiële kengetallen voor uw bedrijf.

Hoofdkenmerken van operationele lease:

 

  • Huurovereenkomst met een vaste looptijd (afhankelijk van jaarkilometrage en economische levensduur)
  • Vaste maandelijkse betaling van afschrijving en rente
  • PACCAR Financial is economisch en wettelijk eigenaar van het voertuig.
  • Duur is niet langer dan de economische levensduur; het voertuig wordt afgeschreven tot een aanzienlijke restwaarde (op basis van lokale wet- en regelgeving)
  • Voertuig staat op de balans van PACCAR Financial
  • Kan worden uitgebreid met extra diensten (bijv. reparatie en onderhoud)

Meer weten?

Meer weten over operationele lease? Of wilt u een voorstel op maat? 

Neem direct contactop met een van onze specialisten of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
CAPTCHA